61 Prodaja Stanova U Buca Potoku Svježe

61 Prodaja Stanova U Buca Potoku Svježe. Total pro/kuća 222 m²/zem.400 m²/ buća potok/sarajevo. Mi imamo 61 stan sarajevo buća potok oglasa u kategoriji nekretnine.

Video Gradiliste 05 04 2021 Novogradnja Buca Potok Youtube

Istaknuto Video Gradiliste 05 04 2021 Novogradnja Buca Potok Youtube

Novogradnja, stan, sarajevo, buća potok. Total pro nekretnine#prodaje se#for sale🏡👍kuća 222 m²/iii/etaže/iv balkona/dvorište 400 m²/safeta isovića/buća potok/općina novi grad. Novogradnja na naboljoj lokaciji kod binga buća potok! Feb 11, 2015 · dvosoban stan, buca potok, otoka, cengic vila. Tražite najbolje ponude za stan sarajevo buća potok oglase u bosnia and herzegovina.

Stan je veoma osuncan i svijetao.

Novogradnja, stan, sarajevo, buća potok. Kuca je na parceli od 226 m2 u osnovi zauzima 97 m2, raspolaze sa prizemljem i 2 sprata, ukupno stambenog prostora 150 m2. Kuca je starije gradnje, nije adaptirana, raspoalze sa dva odvojena sprata, svaki sprat ima po jedan trosoban … Novogradnja na naboljoj lokaciji kod binga buća potok! Stan je povrsine 47m2 i sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, hodnika, kupatila, spavace sobe i balkona. Na prodaju kuca u buca potoku. Zatim drugi dio kuce ima poseban ulaz, sastoji se od hodnika, dnevnog Na prodaju stan sa galerijom u buca potoku pri ulici adema buce.

Trosoban Stan Buca Potok Novi Grad Embra Sarajevo

Mi imamo 61 stan sarajevo buća potok oglasa u kategoriji nekretnine. Tražite najbolje ponude za stan sarajevo buća potok oglase u bosnia and herzegovina. Na prodaju stan sa galerijom u buca potoku pri ulici adema buce. Uknjižena , svi papiri uredni,ul. Na prodaju kuca u buca potoku pri ulici mehe smailagica.

Dvosoban Stan Buca Potok Otoka Cengic Vila Sarajevo Novi Grad شقة

Mi imamo 61 stan sarajevo buća potok oglasa u kategoriji nekretnine. Stan se nalazi na 3. Zatim drugi dio kuce ima poseban ulaz, sastoji se od hodnika, dnevnog. Uknjižena , svi papiri uredni,ul.

Dvosoban Stan Buca Potok Novi Grad Embra Sarajevo

Prizemlje cini zaseban stan sa posebnim ulazom koji se sastoji od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom, spavace sobe i kupatila. Prodaje se dvosoban stan u buca potoku, ulica adema buce. Stan je povrsine 47m2 i sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, hodnika, kupatila, spavace sobe i balkona. Novogradnja na naboljoj lokaciji kod binga buća potok! Zatim drugi dio kuce ima poseban ulaz, sastoji se od hodnika, dnevnog Stan se nalazi na 3. Tražite najbolje ponude za stan sarajevo buća potok oglase u bosnia and herzegovina. Uknjižena , svi papiri uredni,ul. Na prodaju kuca u buca potoku pri ulici mehe smailagica. Total pro/kuća 222 m²/zem.400 m²/ buća potok/sarajevo. Novogradnja, stan, sarajevo, buća potok.. Kuca je starije gradnje, nije adaptirana, raspoalze sa dva odvojena sprata, svaki sprat ima po jedan trosoban …

Zemljiste Sa Rusevnom Kucom Buca Potok 172 M2 10877 My Space Nekretnine Sarajevo

Na prodaju stan sa galerijom u buca potoku pri ulici adema buce... Feb 11, 2015 · dvosoban stan, buca potok, otoka, cengic vila. Kuca zauzima 64 m2 u osnovi na parceli od 341 m2 sa ukupno 130 m2 stambenog prostora na dva sprata. Prizemlje cini zaseban stan sa posebnim ulazom koji se sastoji od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom, spavace sobe i kupatila. Zatim drugi dio kuce ima poseban ulaz, sastoji se od hodnika, dnevnog Uknjižena , svi papiri uredni,ul. Mi imamo 61 stan sarajevo buća potok oglasa u kategoriji nekretnine... Total pro nekretnine#prodaje se#for sale🏡👍kuća 222 m²/iii/etaže/iv balkona/dvorište 400 m²/safeta isovića/buća potok/općina novi grad.

Apartment Novi Grad Sarajevo 56m2 Apartment Square Size 56m2

Total pro/kuća 222 m²/zem.400 m²/ buća potok/sarajevo.. Kuca je na parceli od 226 m2 u osnovi zauzima 97 m2, raspolaze sa prizemljem i 2 sprata, ukupno stambenog prostora 150 m2. Prizemlje cini zaseban stan sa posebnim ulazom koji se sastoji od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom, spavace sobe i kupatila. Kuca je starije gradnje, nije adaptirana, raspoalze sa dva odvojena sprata, svaki sprat ima po jedan trosoban … Na prodaju kuca u buca potoku. Uknjižena , svi papiri uredni,ul.. Tražite najbolje ponude za stan sarajevo buća potok oglase u bosnia and herzegovina.

Dvosoban Stan Buca Potok Novi Grad Embra Sarajevo

Total pro/kuća 222 m²/zem.400 m²/ buća potok/sarajevo. Kuca je starije gradnje, nije adaptirana, raspoalze sa dva odvojena sprata, svaki sprat ima po jedan trosoban … Kuca je na parceli od 226 m2 u osnovi zauzima 97 m2, raspolaze sa prizemljem i 2 sprata, ukupno stambenog prostora 150 m2. Zatim drugi dio kuce ima poseban ulaz, sastoji se od hodnika, dnevnog Na prodaju kuca u buca potoku pri ulici mehe smailagica. Na prodaju kuca u buca potoku. Uknjižena , svi papiri uredni,ul. Prodaje se dvosoban stan u buca potoku, ulica adema buce. Uknjižena , svi papiri uredni,ul.

Sarajevo Novi Grad Buca Potok Nekretnine

Kuca je starije gradnje, nije adaptirana, raspoalze sa dva odvojena sprata, svaki sprat ima po jedan trosoban ….. Feb 11, 2015 · dvosoban stan, buca potok, otoka, cengic vila. Na prodaju stan sa galerijom u buca potoku pri ulici adema buce. Stan je povrsine 47m2 i sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, hodnika, kupatila, spavace sobe i balkona. Uknjižena , svi papiri uredni,ul. Kuca zauzima 64 m2 u osnovi na parceli od 341 m2 sa ukupno 130 m2 stambenog prostora na dva sprata.. Na prodaju kuca u buca potoku pri ulici mehe smailagica.

Kuca Za Prodaju Buca Potok

Total pro/kuća 222 m²/zem.400 m²/ buća potok/sarajevo.. Na prodaju kuca u buca potoku pri ulici mehe smailagica. Feb 11, 2015 · dvosoban stan, buca potok, otoka, cengic vila. Prizemlje cini zaseban stan sa posebnim ulazom koji se sastoji od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom, spavace sobe i kupatila. Kuca zauzima 64 m2 u osnovi na parceli od 341 m2 sa ukupno 130 m2 stambenog prostora na dva sprata. Total pro nekretnine#prodaje se#for sale🏡👍kuća 222 m²/iii/etaže/iv balkona/dvorište 400 m²/safeta isovića/buća potok/općina novi grad. Uknjižena , svi papiri uredni,ul. Zatim drugi dio kuce ima poseban ulaz, sastoji se od hodnika, dnevnog Prodaje se dvosoban stan u buca potoku, ulica adema buce... Na prodaju kuca u buca potoku.

Sarajevo Novo Sarajev Buca Potok Nekretnine

Stan je veoma osuncan i svijetao. Prodaje se dvosoban stan u buca potoku, ulica adema buce. Zatim drugi dio kuce ima poseban ulaz, sastoji se od hodnika, dnevnog Mi imamo 61 stan sarajevo buća potok oglasa u kategoriji nekretnine. Kuca je starije gradnje, nije adaptirana, raspoalze sa dva odvojena sprata, svaki sprat ima po jedan trosoban … Novogradnja na naboljoj lokaciji kod binga buća potok!. Kuca zauzima 64 m2 u osnovi na parceli od 341 m2 sa ukupno 130 m2 stambenog prostora na dva sprata.

Prostor Novogradnja Na Naboljoj Lokaciji Kod Binga Buca Potok Facebook

Kuca je na parceli od 226 m2 u osnovi zauzima 97 m2, raspolaze sa prizemljem i 2 sprata, ukupno stambenog prostora 150 m2... Uknjižena , svi papiri uredni,ul.. Tražite najbolje ponude za stan sarajevo buća potok oglase u bosnia and herzegovina.

Prostor Novogradnja Na Naboljoj Lokaciji Kod Binga Buca Potok Facebook

Novogradnja na naboljoj lokaciji kod binga buća potok! Kuca je starije gradnje, nije adaptirana, raspoalze sa dva odvojena sprata, svaki sprat ima po jedan trosoban … Stan je povrsine 47m2 i sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, hodnika, kupatila, spavace sobe i balkona. Stan se nalazi na 3.

Namjesten Manji Dvosoban Stan Buca Potok Metropola Nekretninemetropola Nekretnine

Stan je povrsine 47m2 i sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, hodnika, kupatila, spavace sobe i balkona.. Kuca zauzima 64 m2 u osnovi na parceli od 341 m2 sa ukupno 130 m2 stambenog prostora na dva sprata. Na prodaju stan sa galerijom u buca potoku pri ulici adema buce. Kuca je na parceli od 226 m2 u osnovi zauzima 97 m2, raspolaze sa prizemljem i 2 sprata, ukupno stambenog prostora 150 m2. Novogradnja, stan, sarajevo, buća potok. Novogradnja, stan, sarajevo, buća potok.

Dvosoban Namjesten Stan Buca Potok Metropola Nekretninemetropola Nekretnine

Kuca zauzima 64 m2 u osnovi na parceli od 341 m2 sa ukupno 130 m2 stambenog prostora na dva sprata. Na prodaju kuca u buca potoku pri ulici mehe smailagica. Mi imamo 61 stan sarajevo buća potok oglasa u kategoriji nekretnine. Prizemlje cini zaseban stan sa posebnim ulazom koji se sastoji od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom, spavace sobe i kupatila. Stan se nalazi na 3.. Novogradnja na naboljoj lokaciji kod binga buća potok!

Nekretnine Buca Potok Prodaja Kuca Stanova Zemljista

Kuca je na parceli od 226 m2 u osnovi zauzima 97 m2, raspolaze sa prizemljem i 2 sprata, ukupno stambenog prostora 150 m2. Total pro/kuća 222 m²/zem.400 m²/ buća potok/sarajevo. Na prodaju stan sa galerijom u buca potoku pri ulici adema buce. Stan je veoma osuncan i svijetao. Novogradnja na naboljoj lokaciji kod binga buća potok! Novogradnja, stan, sarajevo, buća potok. Kuca zauzima 64 m2 u osnovi na parceli od 341 m2 sa ukupno 130 m2 stambenog prostora na dva sprata. Stan je povrsine 47m2 i sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, hodnika, kupatila, spavace sobe i balkona. Uknjižena , svi papiri uredni,ul. Na prodaju kuca u buca potoku pri ulici mehe smailagica. Na prodaju kuca u buca potoku. Stan je veoma osuncan i svijetao.

Prodaja Renoviran I Opremljen Stan Tibra Buca Potok

Feb 11, 2015 · dvosoban stan, buca potok, otoka, cengic vila... Na prodaju kuca u buca potoku. Uknjižena , svi papiri uredni,ul. Feb 11, 2015 · dvosoban stan, buca potok, otoka, cengic vila. Total pro nekretnine#prodaje se#for sale🏡👍kuća 222 m²/iii/etaže/iv balkona/dvorište 400 m²/safeta isovića/buća potok/općina novi grad. Novogradnja, stan, sarajevo, buća potok.

My Space Stan Buca Potok Adema Buce Novogradnja Namjesten 78 M2 Stanovnik

Na prodaju kuca u buca potoku. Prodaje se dvosoban stan u buca potoku, ulica adema buce. Kuca je na parceli od 226 m2 u osnovi zauzima 97 m2, raspolaze sa prizemljem i 2 sprata, ukupno stambenog prostora 150 m2. Zatim drugi dio kuce ima poseban ulaz, sastoji se od hodnika, dnevnog Prizemlje cini zaseban stan sa posebnim ulazom koji se sastoji od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom, spavace sobe i kupatila. Na prodaju kuca u buca potoku. Feb 11, 2015 · dvosoban stan, buca potok, otoka, cengic vila. Stan je povrsine 47m2 i sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, hodnika, kupatila, spavace sobe i balkona. Total pro nekretnine#prodaje se#for sale🏡👍kuća 222 m²/iii/etaže/iv balkona/dvorište 400 m²/safeta isovića/buća potok/općina novi grad. Total pro nekretnine#prodaje se#for sale🏡👍kuća 222 m²/iii/etaže/iv balkona/dvorište 400 m²/safeta isovića/buća potok/općina novi grad.

Apartment Novi Grad Sarajevo 56m2 Apartment Square Size 56m2

Kuca je na parceli od 226 m2 u osnovi zauzima 97 m2, raspolaze sa prizemljem i 2 sprata, ukupno stambenog prostora 150 m2. Stan je veoma osuncan i svijetao. Na prodaju stan sa galerijom u buca potoku pri ulici adema buce. Kuca zauzima 64 m2 u osnovi na parceli od 341 m2 sa ukupno 130 m2 stambenog prostora na dva sprata.

Prodaja Stanova Sarajevo Novi Grad Buca Potok 43 M 2 Soban Bhn20460634

Novogradnja na naboljoj lokaciji kod binga buća potok! Kuca je starije gradnje, nije adaptirana, raspoalze sa dva odvojena sprata, svaki sprat ima po jedan trosoban …. Na prodaju kuca u buca potoku pri ulici mehe smailagica.

Prodaja Stanova I Garsonjera Bauland Agencija Za Nekretnine

Prizemlje cini zaseban stan sa posebnim ulazom koji se sastoji od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom, spavace sobe i kupatila. Stan je veoma osuncan i svijetao. Na prodaju kuca u buca potoku. Total pro/kuća 222 m²/zem.400 m²/ buća potok/sarajevo. Novogradnja, stan, sarajevo, buća potok. Kuca je na parceli od 226 m2 u osnovi zauzima 97 m2, raspolaze sa prizemljem i 2 sprata, ukupno stambenog prostora 150 m2. Kuca je starije gradnje, nije adaptirana, raspoalze sa dva odvojena sprata, svaki sprat ima po jedan trosoban … Na prodaju kuca u buca potoku pri ulici mehe smailagica... Stan je veoma osuncan i svijetao.

Prodaja Stanova Sarajevo Novi Grad Buca Potok 43 M 2 Soban Bhn20460634

Stan je povrsine 47m2 i sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, hodnika, kupatila, spavace sobe i balkona... Zatim drugi dio kuce ima poseban ulaz, sastoji se od hodnika, dnevnog Feb 11, 2015 · dvosoban stan, buca potok, otoka, cengic vila... Stan je veoma osuncan i svijetao.

2bdr Apartment With 2 Balconies 2nd Floor Of The Building Buca Potok Topnekretnine Ba

Novogradnja, stan, sarajevo, buća potok... Tražite najbolje ponude za stan sarajevo buća potok oglase u bosnia and herzegovina.. Na prodaju stan sa galerijom u buca potoku pri ulici adema buce.

Prodaja Stan Dvosoban Sarajevo Buca Potok Prostor Nekretnine

Tražite najbolje ponude za stan sarajevo buća potok oglase u bosnia and herzegovina.. Zatim drugi dio kuce ima poseban ulaz, sastoji se od hodnika, dnevnog Prodaje se dvosoban stan u buca potoku, ulica adema buce. Prizemlje cini zaseban stan sa posebnim ulazom koji se sastoji od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom, spavace sobe i kupatila. Na prodaju kuca u buca potoku.. Total pro nekretnine#prodaje se#for sale🏡👍kuća 222 m²/iii/etaže/iv balkona/dvorište 400 m²/safeta isovića/buća potok/općina novi grad.

Apartment Novi Grad Sarajevo 56m2 Apartment Square Size 56m2

Na prodaju kuca u buca potoku pri ulici mehe smailagica. Stan je povrsine 47m2 i sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, hodnika, kupatila, spavace sobe i balkona. Prodaje se dvosoban stan u buca potoku, ulica adema buce... Novogradnja na naboljoj lokaciji kod binga buća potok!

Buca Potok Kuca Od 130 M2 Na Prodaju Elite Nekretnine D O O

Novogradnja, stan, sarajevo, buća potok. Stan je veoma osuncan i svijetao. Total pro nekretnine#prodaje se#for sale🏡👍kuća 222 m²/iii/etaže/iv balkona/dvorište 400 m²/safeta isovića/buća potok/općina novi grad. Kuca zauzima 64 m2 u osnovi na parceli od 341 m2 sa ukupno 130 m2 stambenog prostora na dva sprata. Kuca je starije gradnje, nije adaptirana, raspoalze sa dva odvojena sprata, svaki sprat ima po jedan trosoban … Feb 11, 2015 · dvosoban stan, buca potok, otoka, cengic vila. Stan je povrsine 47m2 i sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, hodnika, kupatila, spavace sobe i balkona. Novogradnja, stan, sarajevo, buća potok. Total pro/kuća 222 m²/zem.400 m²/ buća potok/sarajevo.

Prodaja Trosoban Stan U Buca Potoku Youtube

Feb 11, 2015 · dvosoban stan, buca potok, otoka, cengic vila. Na prodaju kuca u buca potoku.. Tražite najbolje ponude za stan sarajevo buća potok oglase u bosnia and herzegovina.

Apartment For Rent In Sarajevo Novi Grad Kanton Sarajevo Bosnia And Herzegovina Area 78 M Price 306 00 Rooms 3 Floor 4

Uknjižena , svi papiri uredni,ul. Stan je povrsine 47m2 i sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, hodnika, kupatila, spavace sobe i balkona. Kuca je starije gradnje, nije adaptirana, raspoalze sa dva odvojena sprata, svaki sprat ima po jedan trosoban … Prizemlje cini zaseban stan sa posebnim ulazom koji se sastoji od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom, spavace sobe i kupatila. Na prodaju kuca u buca potoku pri ulici mehe smailagica. Uknjižena , svi papiri uredni,ul. Stan se nalazi na 3. Total pro nekretnine#prodaje se#for sale🏡👍kuća 222 m²/iii/etaže/iv balkona/dvorište 400 m²/safeta isovića/buća potok/općina novi grad. Stan je veoma osuncan i svijetao. Na prodaju kuca u buca potoku.. Novogradnja na naboljoj lokaciji kod binga buća potok!

Apartment Novi Grad Sarajevo 56m2 Apartment Square Size 56m2

Na prodaju kuca u buca potoku pri ulici mehe smailagica. Stan se nalazi na 3. Mi imamo 61 stan sarajevo buća potok oglasa u kategoriji nekretnine. Kuca je starije gradnje, nije adaptirana, raspoalze sa dva odvojena sprata, svaki sprat ima po jedan trosoban … Feb 11, 2015 · dvosoban stan, buca potok, otoka, cengic vila. Novogradnja, stan, sarajevo, buća potok. Na prodaju kuca u buca potoku. Kuca je na parceli od 226 m2 u osnovi zauzima 97 m2, raspolaze sa prizemljem i 2 sprata, ukupno stambenog prostora 150 m2.. Novogradnja na naboljoj lokaciji kod binga buća potok!

Dvosoban Stan Buca Potok Otoka Cengic Vila Sarajevo Novi Grad Apartamento

Kuca zauzima 64 m2 u osnovi na parceli od 341 m2 sa ukupno 130 m2 stambenog prostora na dva sprata... Uknjižena , svi papiri uredni,ul. Novogradnja, stan, sarajevo, buća potok. Total pro nekretnine#prodaje se#for sale🏡👍kuća 222 m²/iii/etaže/iv balkona/dvorište 400 m²/safeta isovića/buća potok/općina novi grad. Prizemlje cini zaseban stan sa posebnim ulazom koji se sastoji od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom, spavace sobe i kupatila. Prodaje se dvosoban stan u buca potoku, ulica adema buce. Stan je povrsine 47m2 i sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, hodnika, kupatila, spavace sobe i balkona. Tražite najbolje ponude za stan sarajevo buća potok oglase u bosnia and herzegovina. Kuca je starije gradnje, nije adaptirana, raspoalze sa dva odvojena sprata, svaki sprat ima po jedan trosoban ….. Mi imamo 61 stan sarajevo buća potok oglasa u kategoriji nekretnine.

Kuca Za Prodaju Buca Potok Real Estate Apartment House Commercial Properties

Kuca je na parceli od 226 m2 u osnovi zauzima 97 m2, raspolaze sa prizemljem i 2 sprata, ukupno stambenog prostora 150 m2. Stan je veoma osuncan i svijetao. Prizemlje cini zaseban stan sa posebnim ulazom koji se sastoji od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom, spavace sobe i kupatila. Novogradnja, stan, sarajevo, buća potok. Novogradnja, stan, sarajevo, buća potok.

Vunys X1jskv5m

Feb 11, 2015 · dvosoban stan, buca potok, otoka, cengic vila. Na prodaju stan sa galerijom u buca potoku pri ulici adema buce. Stan se nalazi na 3. Na prodaju kuca u buca potoku. Novogradnja, stan, sarajevo, buća potok. Feb 11, 2015 · dvosoban stan, buca potok, otoka, cengic vila. Kuca je na parceli od 226 m2 u osnovi zauzima 97 m2, raspolaze sa prizemljem i 2 sprata, ukupno stambenog prostora 150 m2. Prodaje se dvosoban stan u buca potoku, ulica adema buce.. Novogradnja na naboljoj lokaciji kod binga buća potok!

Novogradnja Stan Sarajevo Buca Potok Prostor Nekretnine

Stan je povrsine 47m2 i sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, hodnika, kupatila, spavace sobe i balkona. Kuca je na parceli od 226 m2 u osnovi zauzima 97 m2, raspolaze sa prizemljem i 2 sprata, ukupno stambenog prostora 150 m2. Novogradnja na naboljoj lokaciji kod binga buća potok! Prodaje se dvosoban stan u buca potoku, ulica adema buce. Novogradnja, stan, sarajevo, buća potok. Prizemlje cini zaseban stan sa posebnim ulazom koji se sastoji od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom, spavace sobe i kupatila. Mi imamo 61 stan sarajevo buća potok oglasa u kategoriji nekretnine. Stan se nalazi na 3. Uknjižena , svi papiri uredni,ul. Total pro nekretnine#prodaje se#for sale🏡👍kuća 222 m²/iii/etaže/iv balkona/dvorište 400 m²/safeta isovića/buća potok/općina novi grad. Total pro/kuća 222 m²/zem.400 m²/ buća potok/sarajevo. Feb 11, 2015 · dvosoban stan, buca potok, otoka, cengic vila.

Prodaja Renoviran I Opremljen Stan Tibra Buca Potok

Mi imamo 61 stan sarajevo buća potok oglasa u kategoriji nekretnine. . Total pro/kuća 222 m²/zem.400 m²/ buća potok/sarajevo.

Prodaja Renoviran I Opremljen Stan Tibra Buca Potok

Kuca je na parceli od 226 m2 u osnovi zauzima 97 m2, raspolaze sa prizemljem i 2 sprata, ukupno stambenog prostora 150 m2... Stan je povrsine 47m2 i sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, hodnika, kupatila, spavace sobe i balkona.

Novogradnja Tibra Buca Potok Stanovi Sarajevo Izdavanje Facebook

Na prodaju stan sa galerijom u buca potoku pri ulici adema buce... Kuca je starije gradnje, nije adaptirana, raspoalze sa dva odvojena sprata, svaki sprat ima po jedan trosoban … Na prodaju kuca u buca potoku pri ulici mehe smailagica. Mi imamo 61 stan sarajevo buća potok oglasa u kategoriji nekretnine. Kuca je na parceli od 226 m2 u osnovi zauzima 97 m2, raspolaze sa prizemljem i 2 sprata, ukupno stambenog prostora 150 m2. Kuca zauzima 64 m2 u osnovi na parceli od 341 m2 sa ukupno 130 m2 stambenog prostora na dva sprata. Zatim drugi dio kuce ima poseban ulaz, sastoji se od hodnika, dnevnog.. Kuca zauzima 64 m2 u osnovi na parceli od 341 m2 sa ukupno 130 m2 stambenog prostora na dva sprata.

Dvosoban Stan Buca Potok Novi Grad Embra Sarajevo

Prizemlje cini zaseban stan sa posebnim ulazom koji se sastoji od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom, spavace sobe i kupatila. Prodaje se dvosoban stan u buca potoku, ulica adema buce. Novogradnja, stan, sarajevo, buća potok. Stan je povrsine 47m2 i sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, hodnika, kupatila, spavace sobe i balkona. Prizemlje cini zaseban stan sa posebnim ulazom koji se sastoji od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom, spavace sobe i kupatila. Stan je veoma osuncan i svijetao. Stan se nalazi na 3. Na prodaju stan sa galerijom u buca potoku pri ulici adema buce. Na prodaju kuca u buca potoku pri ulici mehe smailagica. Feb 11, 2015 · dvosoban stan, buca potok, otoka, cengic vila. Novogradnja na naboljoj lokaciji kod binga buća potok!

Novi Grad Buca Potok Dvosoban Stan 54m2 M2 Nekretnine Sarajevo

Total pro nekretnine#prodaje se#for sale🏡👍kuća 222 m²/iii/etaže/iv balkona/dvorište 400 m²/safeta isovića/buća potok/općina novi grad.. Kuca je na parceli od 226 m2 u osnovi zauzima 97 m2, raspolaze sa prizemljem i 2 sprata, ukupno stambenog prostora 150 m2. Zatim drugi dio kuce ima poseban ulaz, sastoji se od hodnika, dnevnog Kuca je starije gradnje, nije adaptirana, raspoalze sa dva odvojena sprata, svaki sprat ima po jedan trosoban … Na prodaju kuca u buca potoku. Novogradnja, stan, sarajevo, buća potok... Kuca je starije gradnje, nije adaptirana, raspoalze sa dva odvojena sprata, svaki sprat ima po jedan trosoban …

Trosoban Stan Prodaja Buca Potok Av Chav Lub Tsev Coj Mus Muag Khoom

Total pro nekretnine#prodaje se#for sale🏡👍kuća 222 m²/iii/etaže/iv balkona/dvorište 400 m²/safeta isovića/buća potok/općina novi grad.. Tražite najbolje ponude za stan sarajevo buća potok oglase u bosnia and herzegovina. Stan je veoma osuncan i svijetao. Na prodaju kuca u buca potoku pri ulici mehe smailagica.

Prodaja Trosoban Stan U Buca Potoku Youtube

Total pro/kuća 222 m²/zem.400 m²/ buća potok/sarajevo. Mi imamo 61 stan sarajevo buća potok oglasa u kategoriji nekretnine. Na prodaju kuca u buca potoku pri ulici mehe smailagica. Stan je veoma osuncan i svijetao. Total pro/kuća 222 m²/zem.400 m²/ buća potok/sarajevo. Uknjižena , svi papiri uredni,ul. Tražite najbolje ponude za stan sarajevo buća potok oglase u bosnia and herzegovina.. Na prodaju stan sa galerijom u buca potoku pri ulici adema buce.

Prodaja Stan Dvosoban Sarajevo Buca Potok Prostor Nekretnine

Total pro/kuća 222 m²/zem.400 m²/ buća potok/sarajevo. Total pro nekretnine#prodaje se#for sale🏡👍kuća 222 m²/iii/etaže/iv balkona/dvorište 400 m²/safeta isovića/buća potok/općina novi grad. Uknjižena , svi papiri uredni,ul. Stan je veoma osuncan i svijetao. Mi imamo 61 stan sarajevo buća potok oglasa u kategoriji nekretnine.. Novogradnja na naboljoj lokaciji kod binga buća potok!

Vunys X1jskv5m

Novogradnja na naboljoj lokaciji kod binga buća potok! Total pro nekretnine#prodaje se#for sale🏡👍kuća 222 m²/iii/etaže/iv balkona/dvorište 400 m²/safeta isovića/buća potok/općina novi grad. Kuca je starije gradnje, nije adaptirana, raspoalze sa dva odvojena sprata, svaki sprat ima po jedan trosoban …. Prodaje se dvosoban stan u buca potoku, ulica adema buce.

My Space Stan Buca Potok Adema Buce Novogradnja Namjesten 78 M2 Stanovnik

Total pro nekretnine#prodaje se#for sale🏡👍kuća 222 m²/iii/etaže/iv balkona/dvorište 400 m²/safeta isovića/buća potok/općina novi grad.. Prodaje se dvosoban stan u buca potoku, ulica adema buce. Total pro/kuća 222 m²/zem.400 m²/ buća potok/sarajevo. Na prodaju kuca u buca potoku. Stan je veoma osuncan i svijetao. Stan se nalazi na 3.. Kuca je starije gradnje, nije adaptirana, raspoalze sa dva odvojena sprata, svaki sprat ima po jedan trosoban …

Nekretnine Buca Potok Prodaja Kuca Stanova Zemljista

Tražite najbolje ponude za stan sarajevo buća potok oglase u bosnia and herzegovina. Total pro nekretnine#prodaje se#for sale🏡👍kuća 222 m²/iii/etaže/iv balkona/dvorište 400 m²/safeta isovića/buća potok/općina novi grad. Stan je povrsine 47m2 i sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, hodnika, kupatila, spavace sobe i balkona. Prizemlje cini zaseban stan sa posebnim ulazom koji se sastoji od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom, spavace sobe i kupatila. Tražite najbolje ponude za stan sarajevo buća potok oglase u bosnia and herzegovina. Total pro/kuća 222 m²/zem.400 m²/ buća potok/sarajevo. Kuca zauzima 64 m2 u osnovi na parceli od 341 m2 sa ukupno 130 m2 stambenog prostora na dva sprata. Na prodaju kuca u buca potoku pri ulici mehe smailagica.

Prodaja Renoviran I Opremljen Stan Tibra Buca Potok

Na prodaju kuca u buca potoku pri ulici mehe smailagica. Prodaje se dvosoban stan u buca potoku, ulica adema buce. Stan je veoma osuncan i svijetao. Tražite najbolje ponude za stan sarajevo buća potok oglase u bosnia and herzegovina. Novogradnja, stan, sarajevo, buća potok. Mi imamo 61 stan sarajevo buća potok oglasa u kategoriji nekretnine. Feb 11, 2015 · dvosoban stan, buca potok, otoka, cengic vila. Kuca je starije gradnje, nije adaptirana, raspoalze sa dva odvojena sprata, svaki sprat ima po jedan trosoban … Novogradnja na naboljoj lokaciji kod binga buća potok! Total pro nekretnine#prodaje se#for sale🏡👍kuća 222 m²/iii/etaže/iv balkona/dvorište 400 m²/safeta isovića/buća potok/općina novi grad. Kuca zauzima 64 m2 u osnovi na parceli od 341 m2 sa ukupno 130 m2 stambenog prostora na dva sprata. Prodaje se dvosoban stan u buca potoku, ulica adema buce.

Buca Potok Objekat Od 380 M2 Na Prodaju Elite Nekretnine D O O

Kuca zauzima 64 m2 u osnovi na parceli od 341 m2 sa ukupno 130 m2 stambenog prostora na dva sprata. Prodaje se dvosoban stan u buca potoku, ulica adema buce. Novogradnja na naboljoj lokaciji kod binga buća potok! Kuca je na parceli od 226 m2 u osnovi zauzima 97 m2, raspolaze sa prizemljem i 2 sprata, ukupno stambenog prostora 150 m2. Uknjižena , svi papiri uredni,ul. Kuca je starije gradnje, nije adaptirana, raspoalze sa dva odvojena sprata, svaki sprat ima po jedan trosoban … Kuca zauzima 64 m2 u osnovi na parceli od 341 m2 sa ukupno 130 m2 stambenog prostora na dva sprata. Na prodaju kuca u buca potoku. Stan je veoma osuncan i svijetao. Tražite najbolje ponude za stan sarajevo buća potok oglase u bosnia and herzegovina. Zatim drugi dio kuce ima poseban ulaz, sastoji se od hodnika, dnevnog. Kuca je na parceli od 226 m2 u osnovi zauzima 97 m2, raspolaze sa prizemljem i 2 sprata, ukupno stambenog prostora 150 m2.

Trosoban Stan Buca Potok Novi Grad Embra Sarajevo

Stan je povrsine 47m2 i sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, hodnika, kupatila, spavace sobe i balkona. Feb 11, 2015 · dvosoban stan, buca potok, otoka, cengic vila. Kuca zauzima 64 m2 u osnovi na parceli od 341 m2 sa ukupno 130 m2 stambenog prostora na dva sprata. Novogradnja na naboljoj lokaciji kod binga buća potok! Tražite najbolje ponude za stan sarajevo buća potok oglase u bosnia and herzegovina. Na prodaju kuca u buca potoku pri ulici mehe smailagica. Na prodaju kuca u buca potoku. Novogradnja, stan, sarajevo, buća potok. Stan se nalazi na 3.

GraÄ'evinsko Zemljiste Buca Potok 3612 M2 My Space Nekretnine Sarajevo

Kuca je starije gradnje, nije adaptirana, raspoalze sa dva odvojena sprata, svaki sprat ima po jedan trosoban … Tražite najbolje ponude za stan sarajevo buća potok oglase u bosnia and herzegovina. Stan se nalazi na 3. Na prodaju stan sa galerijom u buca potoku pri ulici adema buce.. Na prodaju kuca u buca potoku.

Trosoban Stan Buca Potok Novi Grad Embra Sarajevo

Kuca zauzima 64 m2 u osnovi na parceli od 341 m2 sa ukupno 130 m2 stambenog prostora na dva sprata.. Total pro/kuća 222 m²/zem.400 m²/ buća potok/sarajevo. Novogradnja, stan, sarajevo, buća potok. Kuca zauzima 64 m2 u osnovi na parceli od 341 m2 sa ukupno 130 m2 stambenog prostora na dva sprata. Novogradnja na naboljoj lokaciji kod binga buća potok! Na prodaju stan sa galerijom u buca potoku pri ulici adema buce. Tražite najbolje ponude za stan sarajevo buća potok oglase u bosnia and herzegovina. Kuca je starije gradnje, nije adaptirana, raspoalze sa dva odvojena sprata, svaki sprat ima po jedan trosoban … Stan je veoma osuncan i svijetao. Novogradnja, stan, sarajevo, buća potok.

Trosoban Stan Prodaja Buca Potok Av Chav Lub Tsev Coj Mus Muag Khoom

Stan je veoma osuncan i svijetao. Stan je povrsine 47m2 i sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, hodnika, kupatila, spavace sobe i balkona. Prizemlje cini zaseban stan sa posebnim ulazom koji se sastoji od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom, spavace sobe i kupatila.. Novogradnja na naboljoj lokaciji kod binga buća potok!

Kuca Prodaja Sarajevo Buca Potok 170 00 M 152 000 00 Km Sant

Stan je veoma osuncan i svijetao. . Kuca je na parceli od 226 m2 u osnovi zauzima 97 m2, raspolaze sa prizemljem i 2 sprata, ukupno stambenog prostora 150 m2.

Oglas Dvosoban Stan Prodaja Buca Potok Tibra 66670 Bih Sarajevo Bosna I Hercegovina

Na prodaju stan sa galerijom u buca potoku pri ulici adema buce... Tražite najbolje ponude za stan sarajevo buća potok oglase u bosnia and herzegovina. Na prodaju stan sa galerijom u buca potoku pri ulici adema buce.. Zatim drugi dio kuce ima poseban ulaz, sastoji se od hodnika, dnevnog

Popular posts from this blog

Ikea Jastuci Za Bastenske Stolice Izvrsno